Toimitusehdot ja maksutavat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron. Minimitilausmäärää ei ole, vaan kaikki tilaukset ovat tervetulleita. Alle 18-vuotias voi tehdä ostoksia ainoastaan vanhempien suostumuksella.

Lähetämme tuotteet postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Suurikokoisia tuotteita lähetämme sopimuksen mukaan Matkahuollon kautta. Joitakin pieniä tilauksia voidaan lähettää myös kirjeenä. Mahdollisuuksiesi mukaan voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme joka sijaitsee Turun Vasaramäessä. Tällöin vältyt toimitusmaksuilta.

Postipaketin hinta on 8,50 € (posti (paketti)). 

Joissakin tuotteissa on lisätoimituskulu särkyvyyden, suuren koon tai painon vuoksi.

Joitakin tuotteita voit tilata kirjeenä ja hinta on silloin 4,50 €. Silloin toimitustapoihin tulee esiin vaihtoehto posti (kirje). Lähetämme tuotteita myös Suomen rajojen ulkopuolelle muualle Eurooppan ja toimitusmaksut määräytyvät silloin ulkomaiden postitushinnaston mukaan.

Nouto

Valitse toimitustavaksi nouto eli vaihtoehto duo-living Oy ja voit ilman lähetyskuluja noutaa tilauksesi Turun Vasaramäestä.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset aina hyvin nopeasti. Ilmoitamme sinulle pakettisi lähetystunnuksen, kun tilauksesi on postitettu ja silloin pystyt osoitteessa www.post.fi seuraamaan paketin saapumista omaan postiisi. Voit myös noutaa paketin lähetystunnuksella, jos haluat saada sen mahdollisimman nopeasti. Posti lähettää normaaliin tapaan myös saapumisilmoituksen.

Toimitamme paketteja myös muualle Eurooppaan ennakkomaksua vastaan. Tällöin käytämme Postin paketti-palvelua pystyäksemme toimittamaan tuotteet teille kohtuulliseen hintaan. Postitus kestää 2-5 päivää.

Tilaustavara

Joistakin tilaustuotteista veloitamme pienen etumaksun, joka riippuu tilauksen loppusummasta. Toimitamme tuotteen tilaajalle heti kun se on saapunut varastoomme ja loppumaksu on suoritettu. Tilaustavaraa emme vaihda.

Reklamaatiot ja palautusoikeus

Tarkistamme kaikki tuotteet ennen toimitusta. Jos kuitenkin tavara on rikkoutunut lähetyksen aikana, ota yhteyttä rahdin toimittajaan tai meihin.

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille asiakaspalautuksena takaisin 14 päivän kuluessa. Ota yhteyttä ENNEN KUIN palautat tuotteen. Hyvitämme tuotteen hinnan sinulle mutta emme postimaksua. Tuotteen tulee olla uudenveroinen ja täysin käyttämätön. Liitä palautuksen mukaan yhteystietosi ja tilinumerosi. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet tuotteen, maksamme palautuksen tilillesi. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, vaan lähetys tulee aina tehdä ns. asiakaspalautuksena. Vastaat itse siitä, että palautat tuotteen kunnolla pakattuna.

Yritysinformaatio

Duo-living on yritys, jolla on life- style verkkokaupan joka myy sisustusta, vaatteita ja herkkuja. Y-tunnus on 2493982-1.

Maksutavat

Ennakkomaksu tilille

Valitse toimitustavaksi etukäteismaksu ja suorita maksu tilisiirtona duo-livingin tilille. Tilinumero on FI7540550011340250 (Aktia Pankki). Sekä tili- että viitenumeron saat tilauksesi yhteydessä. Muistathan käyttää viitenumeroa, jotta pystymme kohdistamaan maksun oikeaan tilaukseen. Pidämme tuotteet varattuna viisi arkipäivää, ellei muuta ole sovittu, minkä jälkeen tilauksen katsotaan peruuntuneen, ellei suoritusta ole tullut tilillemme. Ulkomailta tilisiirtona maksaessasi voit käyttää samoja tilitietoja.

Klarna Checkout-palvelu

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.